Over ons

Over Optie1 Assen

Sinds jaren is Optie1 gevestigd in het centrum van Assen aan de Nieuwenhuizen 13a. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. Wij zijn een telecom winkel die alles te bieden heeft voor uw communicatieapparatuur. Onze hoofdtaak is het repareren van smartphones, denk hierbij aan iPhone reparatie, Samsung Galaxy reparatie Enz.

Naast het repareren van smartphones, repareren wij ook iPad ‘s, Tablets, Mac Books, Laptops en computers. Bijna elk toestel is te maken, en daarom repareren wij ook alle merken. Hierbij kunt u denken aan Apple, Samsung, Sony, Huawei, LG, HTC, Nokia, etc.

Naast het repareren van smartphones, Tablet’s, Laptops en computers bieden wij ook abonnementen aan van verschillende providers. U kunt bij ons zowel een Sim-only abonnement afsluiten als een abonnement met een toestel. Wij bieden abonnementen aan voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt.
Bovendien hebben wij ook een ruim assortiment in hoesjes voor zowel smartphones als iPad ’s en laptops. Ook bieden wij verschillende soorten gadgets aan, met iedere week nieuwe gadgets. Wij verkopen hoesjes en gadgets van verschillende grote merken zoals Apple en Samsung.

Wat is Uneto-VNI?

Optie1 is lid van UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Wat houdt dit in?

Onze winkels worden ondersteund onder meer via kennisbijeenkomsten, certificering, normering, erkenningsregelingen en gedragscode.
Leden van UNETO-VNI staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. UNETO-VNI zet in op consumentenbelangen, -wensen en -eisen.

Wij staan voor:

  1. Kwalitiet.
  2. Juiste prijzen
  3. Klantvriendelijk.
  4. Juiste after sales service.
  5. Een tevreden klant
  6. Erkend getrainde monteurs
  7. No cure No Pay (geen onderzoekskosten)
  8. breed assortiment aan producten en diensten

onze medewerkers

onze winkel